Σελίδες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Λεφτά υπήρχαν για το ΠΑΣΟΚ! Δείτε με 1 ΚΛΙΚ που πήγαν εκατομμύρια ευρώ!!



​Σοκ και δέος προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ για την περίοδο 2004-2010!
Το πόρισμα που συνέταξαν μετά από εντολή της σημερινής κυβέρνησης πέντε διεθνούς κύρους εταιρίες ορκωτών λογιστών και πιο συγκεκριμένα οι Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece αναφέρει πως η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του κόμματος ξεπερνά το αστρονομικό ποσό των 114.000.000 ευρώ!!
Λεφτά υπήρχαν για το… ΠΑΣΟΚ!!!
Αναλυτικότερα, περίπου 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες τις οποίες έχει υπογράψει ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, ενώ δαπάνες περίπου 800.000 ευρώ πήραν το «ΟΚ» του τότε διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκου Αθανασάκη! Επίσης δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα «Καλογεροπούλου», η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου.
Μας έκαναν τη ζωή ποδήλατο και εκείνοι ταξίδευαν με.. αεροπλάνο!

Επιπλέον, στα 53,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργαζόταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000(!) εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο με την υπογραφή του Ροβέρτου Σπυρόπουλου, που συνυπέγραφε με την ιδιότητα του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ!!!

ΠΑΣΟΚ το μεγαλείο σου!!

Και αν τα παραπάνω, δε σας προκαλούν καμία εντύπωση, τότε το γεγονός ότι για όλες αυτές τις δαπάνες δεν κόπηκε ούτε ένα παραστατικό για τα μάτια του κόσμου, ίσως σας προβληματίσει! Οι υπογραφές που έβαζαν οι κύριοι που αναφέρονται στο πόρισμα έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα!

Για το εν λόγο θέμα, έχει ήδη πληροφορηθεί η Ιπποκράτους ότι εάν το πόρισμα παραδοθεί και γίνει αποδεκτό από το ΠΑΣΟΚ, τότε πρέπει να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας, εξαιτίας του μεγέθους της υπόθεσης...

Βενιζέλος: Συνεχίστε μέχρι τέλους την έρευνα...

«Αισθάνομαι σαν να φόρεσα τον χιτώνα που βούτηξε η Διηάνειρα στο δηλητηριώδες αίμα του Νέσσου», φέρεται να έχει πει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ομολογώντας ότι δεν μπορεί να χειριστεί το τεράστιο οικονομικό βάρος που του κληροδοτήθηκε από τις 17 Απριλίου του 2012 που ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κος Βενιζέλος, με εντολή του οποίου ξεκίνησε η έρευνα έχει δώσει πάντως εντολή ο έλεγχος να συνεχιστεί μέχρι τέλους.

Ουδέν σχόλιο από ΠΑΣΟΚ: Δεν έχουμε το πόρισμα των εταιρειών που κάνουν έλεγχο

Την αντίδραση της Ιπποκράτους προκάλεσε το δημοσίευμα.

Το ΠΑΣΟΚ σε ανακο΄9ινωση που εξέδωσε αναφέρει πως έχει ανατεθεί η οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ σε έξι μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες και δεν υπάρχει ακόμη πόρισμα.

«Πόρισμα του ελέγχου δεν έχει υποβληθεί. Μόλις υποβληθεί, θα συζητηθεί στα καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, που θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες, με γνώμονα την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση πλήρους διαφάνειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Αναρωτιόμαστε αν και τα άλλα κόμματα θεωρούν ότι έχουν και αυτά την ανάγκη και την υποχρέωση να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF