Σελίδες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Σκληρή επίθεση Κακλαμάνη κατά Στουρνάρα.Πενήντα διευθύνσεις οικονομικών υπηρεσιών, ΔΟΥ, είναι χωρίς διεύθυνση. Το υπουργείο Οικονομικών, σας λέγω, είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης».

Πρωτοφανή επίθεση εναντίον του Γ. Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στη Βουλή, αποκαλώντας τον υπουργό Οικονομικών «αγαπημένο των κεκραχτών» και κάνοντας λόγο για οικονομικές υπηρεσίες που «βρίσκονται σε αποσύνθεση».
Αφορμή για τα πρωτοφανή «φίλια πυρά» του πρώην Προέδρου της Βουλής στάθηκε το γεγονός ότι ο κ. Στουρνάρας δεν παρέστη στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει σε ερώτησή που τού είχε καταθέσει ο κ. Κακλαμάνης, αναθέτοντας το σχετικό καθήκον στον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη.
Παίρνοντας το λόγο και με ιδιαίτερα δηκτικό ύφος ο κ. Κακλαμάνης διερωτήθηκε:
«Υπάρχει υπουργός Οικονομικών για το κοινοβούλιο; Ο κ. Στουρνάρας με τι ασχολείται;
Εγώ γνωρίζω ότι οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί της χώρας είναι διαλυμένοι. Πενήντα διευθύνσεις οικονομικών υπηρεσιών, ΔΟΥ, είναι χωρίς διεύθυνση. Το υπουργείο Οικονομικών, σας λέγω, είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης».
Αποκάλεσε επίσης τον Γ. Στουρνάρα «αγαπημένο των καναλιών τον οποίο λιβανίζουν από το πρωί ως το βράδυ» και πρόσθεσε: «Επειδή δοξάζεται ο κ. Στουρνάρας στα κανάλια, στα Εκάλη Κλαμπ, αυτού του τύπου τους χώρους, δεν μπορούμε εμείς να το δεχθούμε».

Και κορυφώνοντας την επίθεσή του είπε: «Θα βάλω πρώτος την υπογραφή μου σε μια πρόταση μομφής βουλευτών, απ' όλα τα κόμματα».
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF