Σελίδες

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αναζητούν τον ιδιοκτήτη των beach bar!

Κακοποιός, που έχει καταδικαστεί για ληστείες σε τράπεζες και έχει αποφυλακιστεί, κρύβεται, κατά το ΣΔΟΕ, πίσω από τα τρία beach bars που λειτουργούσαν χωρίς σχετική άδεια στην Καβάλα.
Στελέχη του ΣΔΟΕ έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής δύο υπεύθυνους των καταστημάτων, «παρένθετα πρόσωπα», όπως τα χαρακτηρίζουν, και αναζητούν το πρόσωπο που καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη για δύο αιματηρές ληστείες σε τράπεζες τον Οκτώβριο του 2002.
Σύμφωνα με το «Έθνος», τα τρία παραλιακά μπαράκια λειτουργούσαν παράνομα, ενώ χθες άνοιξαν κανονικά, χωρίς και πάλι να κόβουν αποδείξεις, καθώς οι Αρχές δεν προνόησαν να εκδώσουν αποφάσεις αναστολής της λειτουργίας τους.

Ο υπεύθυνος των δύο beach bars, στην ακτή Καλαμίτσας και στη Νέα Ηρακλείτσα, που συνελήφθη προχθές, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία, ενώ συνελήφθη ακόμη ένα άτομο ως υπεύθυνος λειτουργίας μπαρ στους Αμμόλοφους, την πιο επικερδή παραλία της Καβάλας.

Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών συνεχίζονται, χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί ακόμη ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των καταστημάτων, και παράγοντες του ΣΔΟΕ υποστηρίζουν πως «είναι δύσκολος ο εντοπισμός του».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF